fdeyso Creative Commons License 2015.02.11 0 0 6510

na a valaszhoz nekem angliaig kellett jonni
tegnap plazaztunk London belvarosaban es egyszercsak az egyikben meglattam a sok noibugyi es ekszer kozott hogy van egy ThePenShop is, mondom na akkor lessuk meg
megneztem par tollat de aminek cserelheto hegye volt abbol csak Meset talaltam, mar kicsit elszontyolodtam mikor a csinos kiszolgaloholgy megkerdezte, hogy mit keresek, mondtam h vmi Mestol kulonbozo hegyet, na es itt jott a meglepi, azt mondta azert kapjak az osszeset M heggyel, mert az a legkisebb turessel gyarthato es a kezdoknek leginkabb megfelelo, de keresre barmilyenre kicsereli itt helyben es vihetem amivel akarom, Lamy hegyekbol kb 1000Dbos dobozkak alltak rendelkezesere, acel arany es minden meretbol, ugyh vegul egy Lamy Vista lett 1.5mmes heggyel
a holgy erdeklodesemre megmutatta, hogy pl van szerszam Parker Rotring es Pelikan tollak hegyeinek cserejehez is, nagyon keves az aminel a hegy nem cserelheto, de ott meg van valasztek meretekben, vagy vannak egybeszerelt fejek is amiket csak be kell csavarni a tolltestbe egy kis szilikonos lezaras utan

https://www.google.co.uk/search?q=oxford+street+debenhams&oq=oxford+street+debe&aqs=chrome.1.69i57j0l5.5415j0j7&sourceid=chrome&es_sm=119&ie=UTF-8

ebben a plazaban sikerult talalni, valamint kicsivel az otthoni ar folott kaptam meg kb 4700Forint, a hegyet termeszetesen ingyen cserelik, kiveve aranyozott/arany hegyekre, ertheto okbol, bar £500 feletti erteku toll vasarlasakor az is ingyenes :)

Előzmény: canonfan (6489)