ikoko2 Creative Commons License 2015.02.11 0 0 11533

 Tegnap voltam MR-en. Leletem még nincs, de nem is ezért írok. Én iszonyúan féltem, mert nyitott *már* csak maszekban van. Olyanon régen többször is jártam, semmi problémám nem volt. Netes képek alapján azt gondoltam, hogy most majd valami szűk, sötét csőbe zárnak be, kb fél órára. Napokig aludni sem birtam a félelemtől.

Helyette: Csodálatosan szép, elég bő méretű cső, elöl-hátul nyitott, teljes világosság, semmi bezárás. A vizsgálandó testrésztől függően nem is tolnak be teljesen. Nekem ágyéki gerincképek kellettek, igy a lábam térdtől kint volt szabadon.

A kattogás, zaj lehet, hogy sokakat zavar, engem egyáltalán nem. A tv előtt is akkor alszom el, ha jó hangos. Az MR gépben is csaknem elaludtam. Mivel sérvműtött vagyok, kb. 12-13 percig voltam benne, de hallottam valakitől, hogy még 1o perc sem volt neki. Azért én csukott szemmel feküdtem, igy végképp semmi gondom nem volt.

Megkockáztatom, hogy a mostani un. csőrendszerű gépek komfortosabbak, mint a régebbi nyitottak.  Lehet, hogy a legjobb helyen jártam és a legmodernebb gépre kerültem?

Előzmény: ex-petike23 (11508)