soman81 Creative Commons License 2015.02.10 0 1 32230

OFF

Kedves mindenki!

Nem szeretek a világhálón eltüntethetetlen nyomot hagyni magam után, mert sohasem lehet tudni, hogy mikor fordítják ellenem.

Most ismét úgy érzem pléhúsz kapcsán, hogy elektronikus tintát kell ragadnom, és kiállnom mellette. 

Aki Dutráról szeretne hallani a fórumon annak teljesen igaza van, de mint sokan említették előttem a- a Dutra története a magyarság XX. századi történetével együtt politikával erősen átitatott. Üzenem mindenkinek, hogy magam sem olvasom el itt az összes hozzászólást . Vannak olyan "nicnevek"- akik a kérdéseiken kívül semmit nem tettek le a fórum építése érdekében de azt is nyelvtanilag és grammatikailag a lehető legpallérozatlanabb módon. Vannak közük természetesen olyanok is akik már nagyon-nagyon régen regisztráltak, és a külső szemlélő még azt is hiheti, hogy törzstagok...   Én személy szerint ezeket az embereket, akik mindig csak elvesznek, szereznek, sokkal károssabnak tartom egy közösség szempontjából. Valószínűleg közülük kerülnek ki a mostani "bizalomvonalasok" is. 

Ezzel szemben pléhúsz hozzászólásait még akkor is szívesen olvasom, ha nem értek egyet a tartalmával, mivel írásaiban díszes metaforák és egyéb irodalmi csemegék találhatóak.

Személy szerint stilisztaki szempontból sajnálatosnak tartom ha nem olvashatom több irományát. 

ON

Ezt sem muszály mindenkinek elolvasni.