Ja, az lehet nekem sem menne.:D Várjál! Az nem is mérnöki tudomány!:D A római jogból sem vizsgáznék szívesen.
Nézd, én ezt nem is tagadtam soha. Volt sok lyukra futás, de belefért a világképembe. Ha 5 éve pl. itt is készségesebb társaságot találok, akkor sok felesleges kör kimaradhatott volna. Egyébként a kátrányos-malacpörzsölős kanyar miatt vagyok ilyen ádáz "vizet a tűztérbe NE" harcos. Próbáltam így, próbáltam úgy, burkolt víztérrel jobb. Úgy rémlik te is léptél már ebbe az irányba.
A tisztelt érdeklődőt fel lehet világosítani a kockázatok és mellékhatások tekintetében. Ha ezt nem vállalja be, akkor jobb ha megfizet egy kész rendszert és nyugodtan alszik.
Párszor belém nyilalt, hogy nem lett volna jobb egy pelletkályhát beállítani a sarokba és rákötni a vizes gerincre? Miért? Mert ez nem az én házam, ha elmegyek, elvinném magammal. Aztán megegyeztünk a tulajjal, lelaktuk a fűtéskorszerűsítést. Tudod mit? Jobb ez így. Semmit nem tanultam volna erről a területről, ami egyébként gyerekkorom óta nagy kedvencem, csak rossz szakra jelentkeztem az egyetemen.:D