Törölt nick Creative Commons License 2015.02.06 0 0 44701

és a többi kedves hozzászólónak!

Szóval szépen csendben majdnem sikerült elpatkolnom...

Tegnap délelőtt bementem a kórházba, de mivel Mária doktornő nem volt benn, egy látásból ismert főorvos asszonyhoz kerültem...nagyjából vázoltam, hogy miért jöttem és átadtam a keddi véreredményt....Nézegette, majd azt mondta, hogy ilyen nem létezik!!! Azonnal menjek vérvételre, majd felvettek fekvő betegnek, de előtte azonnal adtak egy injekciót, amit fekvőként nem kaphattam meg csak ambulásként ( érti a fene??? )

Mivel a nejem velem jött, elvitte a vérem a laborba, hogy gyorsabban meglegyen az eredmény, hát meglett:

Neutrofill 5,0 %!! A főrvos asszony szerint ez annyira alacsony, hogy ilyen nem is lehet, mit érzek? Mondtam, hogy kicsit fáradt vagyok, meg volt három napig kis lázam, max 38,6...

Szóval befektettek, kaptam még antibiotikumot, nem mintha valami fertőzésem lett volna, hanem azért, nehogy legyen!

Ma reggel kaptam még egy szurit, majd megint vérvétel...3 óra múlva örömmel jöttek, hogy sikerült beindítani a fehérvérsejt termelést a csontvelőben, ugrás szerűen javult az érték! Holnap még kapok egy újabb injekciót és minden rendben lesz!! Kérdeztem, hogy ezért maradjak még egy napot étlen szomjan, cigi nélkül, hogy kapjak 1 db. injekciót??? Amikor igen volt a válasz, tettem egy gáláns ajánlatot: számoljanak el annyi napot, amennyit akarnak én viszont holnap beadom magamnak az injekciót otthon és mindenki jól jár!!

Némi tanakodás után megkérdezték, hogy adtam e már magamnak  injekciót? Közöltem, hogy idáig még nem, viszont számtalan esetben megszúrtam magam tűvel, szöggel, késsel, dróttal üveg és fa szilánkkalk és mind tökéletesen sikerült!!

Na jó, akkor majd Szólnak Leventének, hogy tanítson be...Jött Levente, elmondta, hogy lentről felfelé 45 fokos szögben tövig, majd folyamatos nyomással ürítés! Ok. mondtam, elvégeztem a tanfolyamot!

Most itthon írok, miután megkaptam a zárójelentést...Van benne pár érdekes dolog, pl. " Térítési kategória: Élsportoló speciális ellátása " !!?? :))) Miután kézilabdában 50 éve NB II-ig vittem, így az élsportoló némi túlzásnak tűnik! :))))

Előzmény: hajnal111 (44695)