ficánka86 Creative Commons License 2015.02.05 0 0 202

Mi jól vagyunk. Gergő elég sírós baba. Nem nagyon szeret feküdni, inkább ölben lenni. Így Bogira sajnos kevesebb időm jut, mint szeretném. (Így sokat ül szegénykém a mesék előtt. Aminek nem nagyon örülök.) Amúgy Bogi inkább csak el van a tesó mellett, szól, hogyha sír.... Még nem nagyon foglalkozik vele.
Ma megyek délután a nőgyógyászhoz 6 hetes kontrollra. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond. (Ha szeretnék még gyerkőcöt, akkor mekkora a rizikófaktor.) 
Nálunk a Bogi volt nagyon kiütéses az elején. Gergő is az, de ő nem annyira. Az anyatejtől volt. Kb. 1 hónap alatt magától elmúlik teljesen. Semmit nem kell vele csinálni. Szépen leszárad magától. És nem marad nyoma. (Lehet, hogy nektek is az van. Bár így látatlanban nem tudom. De állítólag a gyerekek 90 %-nál kijön.)
Az én szülésemnek volt egy előnye is, hogy már mikor hazajöttem belefértem a terhesség előtti ruháimba. (Bogival ez kb. fél év volt.) Mivel segítettek összehúzni a méhem és nagyon sokáig volt rajtam homokzsák, így gyakorlatilag hasam sincs, inkább csak a fennmaradó kinyúlt bőr látszik. Olyan vagyok mint egy 80 éves öregasszony, akinek mindenhol lóg a bőre.
Amúgy jobbulást kívánok nektek! Gyógyuljatok meg gyorsan!

Előzmény: F.S.ancsi (200)