ghepard Creative Commons License 2015.02.04 0 0 593

Én is tulajdonképpen vegyesen űzöm, hisz már 4 éve fülhallgatókkal hallgatom a TV-t, Mégpedig óriási hangerővel, kb 110-115dB, mert csak így élvezetes a hang számomra – ugyanis 70-75dB a hallásküszöböm. Ez az óriási hangerő meg szinte pusztító, ha nem j´pl van használva és adagolva. Nem tudtam jól használni és sokszor ráfizettem, most már tudom, hogy azért, mert mindig csak egy irányban tartottam a fejem hallgatás közben. De már 4 éve semmi gondom és most a javamat szolgálja – a téli hétvégeken sokszor 4-6 órát is nézem és hallgatom a TV-t, hétköznap olyan 1-3 óra – mintha be akarnám hozni azt, hogy erre 59 évig nem volt jó lehetőségem. S mivel a szemek is közel vannak, azok is rendesen kapnak a rezgésekből.....

 

Nagyon jól állsz neki, van egy terved és véghez is akarod vinni, sikerülni is fog, ha kitartó leszel. Én sose voltam túlsúlyos, csak 1-2 kiló volt több, mint most. Olyan 92-94 voltam évtizedekig, most azonban a hosszútávú tervem miatt egy kicsit jobban oda teszem magam, hogy tartsam a teljesítményemet a gerellyel. Ez meg 3 év alatt azt eredményezte, hogy most 90 kiló körül vagyok és jóval rugalmasabb, erősebb mint voltam  2012-ben.

 

Én például majd mindig jól alszom. Te szoksz rosszul is aludni? Ha nem megy az alvás valamiért, akkor lehet helyette finom dolgokat gyakorolni úgy ahogy vagy az ágyban (párat írtam már) és akkor ugyanolyan kipihenten kelhetsz fel, mintha aludtál volna. Ezek olyan gyakorlatok, melyek közben van mit csinálnom, hogy ne aludjak el tőlük.

Előzmény: bartolo12 (592)