KissMe Creative Commons License 2015.02.02 0 0 18

Köszönöm, jó ötlet volt, de nem jött be... A névjegyre koppintok, de a telefon 3csíkos gombja az összes nyitott program törlésére jó akkor is (ezt a képernyőképet hozza be). Ha hosszan nyomok a névjegyre, akkor feljön egy új ablakban a telefonszám, alatta pedig Névjegy továbbítása, vagy Vágólapra másolja opciók. Miután a jobb felső sarokból a névjegy szerkesztését választom (egy ceruza vonalat húz ikonnal), ott kiírja a névjegy részleteit, a telefonszámot is külön. Azzal is megbékélnék, ha innen akár csak a számot lehetne törölni, de nem. Kitörlöm a telefonszámot, a mentést választom, és azonnal követeli, hogy adjak meg telefonszámot (a még bent lévő név mellé). Szóval sakk-matt.

Előzmény: Alfika (17)