Latya (K.L.) Creative Commons License 2015.02.01 0 0 3608

A teljes kézikönyv itt: http://netmod.fornax.hu/DownLoad/netMod_manual_h.pdf

 

Ahogy előttem írták: próbáld ki, hogy az ISDN doboz ( NT)  azon kimenetére, amire eddig a vezetéknélküli telefon volt csatlakoztatva, rácsatlakoztatva a modemedet működik-e a hívószám kijelzés. Ha igen, akkor be  kell az ISDN doboz 2. portján kapcsolni a hívószám kijelzést. Ha nem megy a vezetéknélküli telefon helyén, akkor a modem nem érti az ISDN dobozka nyelvét, és nem használ a  másik porton a bekapcsolás.

 

A bekapcsolás úgy történik, hogy  pl a vezetéknélküli telefont átteszed a 2. csatlakozóba,  belépsz a telefonnal, mintha hívni szeretnél és tárcsázod a *85#  kódokat. Ezzel bekapcsoltad. Ellenőrizni le tudod a vezetéknélküli telefonoddal.

 

 

A hová csatlakoztatod a modemedet kérdésre azt írtad, hogy közvetlen a MATÁV vonalra. Ha ez azt jelenti, hogy  ami bejön a lakásba vezeték, arra közvetlenül rálépsz ( párhuzamosan az ISDN dobozzal) na az nagyon nem jó , ott nem találsz telefon vonalat, és még agyon is csaphatod az egész vonal működését. A modemedet csak az ISDN doboz  analóg kimeneteire tudod  csatlakoztatni, azaz a 4 fekete csatlakozó közül  balról az 1. és a 2.-be.

 

Előzmény: ⇨ (3604)