pacsuli Creative Commons License 2015.01.31 0 0 26528

Sethi :)))) Igen, ha mindenki megállna kettőnél, már kihalt volna az emberiség :)) Egy kollégámnak egyébként hat gyereke van, számára az tök normális :)) De van olyan barátnőm is, aki a párjával kettesben tökéletesen családnak érzi magukat.

Babola: igen, talán írtam is, hogy hármaska is fiú :)) Egyébként ezzel kapcsolatban számomra megdöbbentő volt, hogy tudnak az emberek reagálni. Már eleve amikor valakinek mondtam, hogy jön a harmadik, a fele szörnyűlködni kezdett, csak a háromgyerekesek örültek, meg a tényleg közeli szeretteink. Na de így, hogy a harmadik is fiú, bakker, olyanokat kaptam... úúúúúúúúúúúristen, szeeeeeeegény, te jóóóó ég, na felkötheted a gatyád, jesszus ezt jól kifogtad, jaj, biztos lányt szerettél volna, ó de kár, meg hasonlók. Komolyan, mintha valami szörnyűségről számoltam volna be. Nem is értem, hogy lehet ilyeneket mondani, remélem, szegénykém odabent nem hallotta. Azért akikkel közeli kapcsolatom van, azok nem mondtak ilyeneket, legfeljebb nevettek egy nagyot, ha azt gondolták, hogy te jó ég, de az belefér, és olyanok is volta, akik sorolni kezdték, hogy méirt is tök jó a három fiú :)

 

Most egyébként az egész család talpig taknyos, nem túl jó állandóan megfeszült hassal fújni az orrom, és sajnos orrcsepp nélkül esélyem sincs az alvásra, remélem, hamar elmúlik.

 

Sethi, mesélj a suliról még, hogy látod most fél év elteltével? Mit "tanulnak"? És szerinted ez milyen hatással van Tibire?