Törölt nick Creative Commons License 2015.01.29 0 0 11475

Megjöttem a szövettaneredménnyel amúgy, ha érdekel valakit leírom mi volt:

 

Szóval megkaptam az eredményt, a doktornő szerint "nagyon jó" lelet. Helikobacter a kanyarba sincs, pedig a 4 helyről 6 mintát vettek(2,1,1,2).

Ezekszerint gyomorrákban nem fogok meghalni öregen sem.

A másik a gyomorgyulladás. Mint kiderült szövettanból nem krónikus gyomorgyulladásom van hanem "reaktív" azaz valamitől bedurrant, a savnak van köze hozzá amit nem is csodálok hiszen elhagytam ugye a savkötőket 1.5 héttel a gyomortükrözés előtt...

Azt mondta a doktornő magától helyrejön. Mondom mit ehetek? Bármit...Na ezen lehidaltam. Na aztán én elkezdtem bombázni a kérdéseimmel.

Rekeszsérv vagy epekő okozza leginkább a fájdalmaimat? Azonnal rázta a fejét a rekeszsérvre az csak akkor okozhat fájdalmat ha az ember bekajál és akkoris csak ott ahol a sérv van mellkas alatt. Aztán mielőtt elkezdtem volna mondani hogy hol fáj felállt és azt mondta, hogy látja uram? Itt a gyomorszájam innen indul ki az epés fájás és átjön ide a hát közepére....

Na itt ledobtam az állam.. Mintha rólam beszélt volna.

Azt mondja 100% ig biztos benne, hogy a tüneteimet az epe okozza(rá is írta a végső papírra "A beteg panaszait nagy valószínűséggel a cholelithiasis okozza".

Aztán faggattam még hogy mekkora a rekeszsérvem, hogy kell nézni a leletet azt mondta kicsike , de folyamatosan kell szedni a savkötőt évtizedekig.

Na ez az amit én nem igazán szeretnék...

Na erre feltettem neki a kérdést. Oké, hogy évtizedekig kell szedni a savkötőt ha rekeszsérv van , de azt olvasom neten, hogy gombásodás alakul ki hiszen a kevesebb sav miatt jobban elszaporodnak a gombák.

"á az csak a legyengült beteg rossz immunrendszerű embereknél van maga erős és egészséges csak magára kell nézni"

Aha jó....én ennek ellenére nem fogom erőltetni a savkötőt..

Kérdeztem a Salvus vizet, ártani nem árt sőt, de savkötő mellett nem kell...

Epekőműtétről meg úgy beszélt mintha fogtömés lett volna: Szaladjon és csináltassa meg 3 nap múlva már el is felejtette, 4 pici luk..

Na mondom jóvan...

Hát ennyi nagyjából annak mondjuk örülök hogy nincs helicobacterim.

Ja és már szúrkálgat a hátam(direkt eszek most mindenfélét, hogy lássam a tegnapi csodával határos jóllétem állandó e).