HUN_Frankie Creative Commons License 2015.01.26 0 0 1239

Valóban jól jött, hogy megemelték, ugyanis ezt tényleg nem vettem volna észre, mert otthon a viakoloros fűtött garázsban nem láttam olajfoltot alatta... :)

A facebookon még folytattam a diskurálást néhány barátommal, idéznék pár gyöngyszemet onnan is engedelmetekkel:

Egyik hölgy ismerősöm:

"Mi egy makulátlan Seat Ibizat árulunk, felhívtak hogy megnéznék de menjek le Fótra. Mondtam, hogy ha megakarják nézni akkor jöjjenek hàzhoz ezert nem utazok 2 orat. Visszahívott, hogy rendben de akkor fel milkaval kevesebbről indul az ár. Nem akartam belemenni, hogy ha a Fót-Solymár táv neki fél milka akkor nekem is... Inkább barátságosan elkoszontunk egymástól "

Barátom és köztem folytatott beszélgetés:

annyira meghallgattam volna, ahogy neked vetít autószerelésből...    madár...  Hogy őszinte legyek, tudott újat mondani, mert amikor kettesben is kiforgatta az autót hidegen és a turbó geometriájáról (?) kezdett magyarázni, akkor éreztem, hogy kicsit remeg a jobb szemem és görcsbe rándul az öklöm, DE! jó nevelést kaptam anutámtól, ezért megúszott egy alapos verést és azt, hogy elássam valahol a sötétben dunakeszi és fót között, ahol épp a "próbautat" tartottuk 140-el, tempomattal 4. sebességi fokozatban...

Hozzáteszem, ez a 14. autóm, versenyeztem gyorsasági szakágban, szóval valamicskét értek az autókhoz és ez nem merül ki a használati útmutató fellapozásában. Az ottani dolgok érthetők, mert kereskedők, és csak őszintén sajnálni tudom azokat az embereket, akik ott kényszerülnek hagyni az autójukat, anyagi gondok miatt. Viszont maga a tálalás gusztustalan, és kicsit sem nevezhető embereinek.

Előzmény: Törölt nick (1237)