k.b. Creative Commons License 2015.01.24 0 0 3564

Üdv!

 

A feleségemnek vettem karácsonyra egy 620-ast a topicgazdától. Nagyon örült neki. Egy-két tapasztalatot megosztanák.

Egy 90 nm-es lakásban használjuk. Van 3 szoba+ nappali egy hosszú folyosóval ill.fürdő. Mielőtt meglett nem ismertem ezeket a technikákat csak olvasásból, így az összeszedett infókból esett erre a márkára a választás. Először féltem, hogy nem égek-e be vele az asszony előtt, de kiderült, hogy jó választás volt.

Mondjuk arra rá kellett jönni, hogyan dolgoztassuk. A dokkolót a nappaliba tettük. Először nekiengedtük az egész lakásnak a dokkolóról, de az nem volt jó (nem olvastam részletesen el a blogot). Volt olyan, hogy betévedt a fürdőbe, bekeveredett az ajtó mögé és bezárta magát a helységbe ahogy löködte az ajtót. :-). Szóval ez nem volt jó. Utána elkezdtük hordani helységről-helységre ahogy kell, de nálunk az jött be, hogy először a nappalit a folyosóval megcsinálja és visszamegy a helyére mikor végzett, majd utána elvisszük a kisebb szobákba. Aztán mikor az utolsóban is végzett a "dock"-al visszaküldjük a helyére. Elég hamar visszatalál a legtávolabbi pontról is.

A nappaliban van veszélyes hely, sok székláb ahová egyszer sem keveredett bele, simán kijön néhány ütközés után. Aztán van egy hosszú szőrü szőnyeg amit nem szeret, viszont fekete csíkos minta van a széléhez közel így nem megy rá. Először féltem is ettől a szőnyegről, mert nem volt raktáron az eladónál világító torony amit még szerettem volna a szőnyeg miatt venni, de a minta megoldotta a problémát. Szóval a feketét figyeli. A Tv állvány is fekete, ennek is elég keményen nekimegy, nem igazán látja.

Volt olyan, hogy a bejáratnál a lábtörlőt odaráztam neki és észrevette, kiemelt figyelmet fordított a helynek a kék lámpával. Pörgött rajt.

POlctakarítás után után a kanapéra is hullot kis szösz amit hülyeségből ezzel szedtünk össze és innen sem esett le. Jó móka mikor hirtelen lelessít és visszafordul a széléről

Először mikor bekapcsoltuk a feleségem nem sokkal előtte porszívózótt és az után is szedett össze port.

Szóval jó vétel volt, csak ajánlani tudom annak aki ilyenben gondolkodik.