Ulrich_von_Lichtenstein Creative Commons License 2015.01.23 -1 0 2

Mellesleg a Tiéd lett a tényleges 0-ás. Ebből is látszik, hogy hány új topikot nyitottam eddig.

Nem kétséges, hogy jókat fogunk társalogni, pontosan úgy, mint eddig. VSZ mindenkinek érdemes elgondolkodni azon, hogy a vívó ismerősei közül ki érdekelhet egy ilyen topik. Én szólni fogok pár barantásnak, ex-barantásnak vagy például annak kenjitsus srácnak, aki Tiborral együtt részt vett az emlékversenyen. Aztán vannak még ötleteim.

Pl. Moronak már szóltam, de csak mérsékelt érdeklődést tanusított. Gondolom beleolvasott a HM topikba, aztán végleg elment a kedve. Lehet, hogy meggondolja magát?!

Grizli egy másik érdekes arc, ő még a régi zrínyis Haditorna Klubban kezdte el a vívást (militia pont hu bemutatkozás). Egy nagyon kellemes, kiegyensúlyozott ember lehet, a hszk. alapján. És még lehetne folytatni.

Per pillanat nincs az országban egy olyan jó topik, ahol a különböző irányzatok, fegyvernemek képviselői kellemesen el tudnának társalogni, és ami sokkal fontosabb, hogy a társalgás (ötletek, linkek, nevek) eredményei kereshető formában maradnának meg. Akár évekre visszamenőleg.

És nem kell rögtön "Egy a zászló, utánam..." jellegű összefogásra gondolni. Majd egyszer... Talán...

A trollok pedig rettegjenek!