Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán minden bizonnyal kilehelte lelkét 160 gigás maxtor vinyóm, sűrű kattogások közepette reseteltem a gépet, aztán már lemezolvasási hibát írt ki botolásnál, és hiába próbáltam új rendszert pakolni rá, egy kattanás és vége a dolognak. Na mondom no problem, van másik vinyó, majd beüzemelem azt. Igenám, csakhogy ugyebár fel kéne dobni rá az xp-t. Telepítő lemez be, le is formázza a vinyót, majd másolja a fájlokat a win. telepítési mappákba. És innen jön a baj. Amikor elkezdené végre pakolni a rendszert, felugrik egy ablak az alábbiakkal:
"Windows XP Professional Service Pack 3CD 'asms' fájlja szükséges.
Gépelje be a fájl elérési útját majd kattintson az OK gombra.
Fájlok másolása a köv. helyről:
És itt két lehetőség van:
- GLOBALROOTDEVICECDROM0I386
- A:
És innentől kezdve semmi. Nem vagyok egy agytröszt, de xp telepítéssel még sose volt bajom. Bármit csinálok, vagy nem reagál, vagy ha a mégse gombra kattintok akkor hablatyol valami végzetes hibáról, és újraindul. Évek óta XP-t használok, párhavonta történő telepítéssel, de ilyennel még nem találkoztam soha. Gondoltam talán nem jó a telepítő, ezért gyorsban dobtam fel egy kiwi linux 8.04-et (most is live cd-ről vagyok), hogy legalább egy telepítőt le tudjak szedni és kiírni. Nos, ez megtörtént, de ugyanaz a helyzet. Mi lehet a gond és mit tudnék csinálni?