vidékipupák Creative Commons License 2015.01.19 0 0 41175

Van egy tejre vonatkozó szabvány, ott az van leírva, hogy a nyers tej fagyáspontja -0,52, -0,54Co között van. Hogy a Tatra tej miért nem fagyott meg, az nem tudom, ebben nem vagyok szakember, de lehet az is, hogy adalékanyag volt benne.

itt:

http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0CEMQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.alfolditej.hu%2Fdownload%2F52&ei=dq-8VNbJL4b6UomChJAF&usg=AFQjCNFd-QpcK_Iz_w9aFPRwcKXwU0ff1Q&sig2=xa8WofvlTzU_9c1IgR61MQ

 

 

Én viszont a múlt héten láttam 152Ftért 0,1% zsírtartalmú tejet!!!!

Szerintem víz, fehér festék és 1gramm libazsírból volt összeállítva. :-)

Előzmény: .ETNA. (41174)