Ahogy én látom a vázlat alapján:
A kék csík a legrosszabb nyomvonal. Nincs mit hozzá tennem. A zöld kör melletti tó, házzal számomra ismeretlen. Soha nem jártam ott.
Szürke nyom: érinti, illetve keresztezi a köves erdei utat. Szép széles, helyenként két kocsi is elfér egymás mellett. Ez itt már jelzett út. Vélhetően két jel között elmentél a semmibe „toronyiránt”. Ez alatt, Északra van a kanyarnál az emlegetett Ivánkai erdészház. Jó nagy fekete négyszög. Ha itt az úton maradsz, a jellel együtt simán levisz a Határ-völgyön az országútra. Te bevállaltál egy ÉNY-i azimutmenetet.
Rózsaszín: ez áll legjobban az OKT nyomvonalához, de ahogy írod, egyszerre elfogyott a jel. Nos, itt lehet az általam említett lejtős völgyecske, ami csaknem északi (ÉÉK) irányba levisz a köves útra. Innen alig több, mint 100-120 méter, ahogy Hev is írta. Ezt vagy elnézted és tovább mentél ÉNY felé, vagy valóban van egy jelkiesés, ami bezavart. De ott lefelé illene látni kitaposott ösvényt, persze, ha az avar nem fedte be teljesen. Mert hó ugye az nálunk idén télen még nem volt. Esetleg fakidőlés?
Én egyébként a csomóponti bejáró benövésére gondoltam, de az ezek szerint él.
Sajnálom a dolgot, ugyanakkor meg irigyellek, mert olyan helyeken is voltál, ahol én még soha. Ha ez megnyugtat.