kristálytisztánlátó Creative Commons License 2015.01.18 0 0 60

Az megvan, hogy ezt a fórumot csak számítástechnikusok olvassák? Csaxóltam.

Én is hardverboltban gályázok.

Néhány kérdésem lenne az online /felhős/ számlázókról:

 

 

Miért kéne nekem online számlázót használni?

Miért adnám ki az adataimat egy másik cégnek, hogy ott tárolják?

 

Ki garantálja, hogy nem fér hozzá más is az online adatbázisomhoz és az online számlázó üzemeltetője nem fogja kiadni, vagy felhasználni a saját céljaira? A szerződésen kívül, ami semit nem jelent.

 

Mi történik akkor, ha nem elérhető az online szolgáltató? Az egyik legrégebbi online számlázó nem volt elérhetó napokig és tele a facebookjuk panaszokkal. Ha nem akarok így járni?

 

Mi lesz, ha az internet szolgáltatóm karbantart fél napig? Addig nem tudok számlázni az online számlázóval. Ez hogy kerülhető meg? Fizessek két internet szolgáltatónak is?

 

Mi van akkor, ha olyan számítógépen akarok számlázni és ügyvitelezni, amelyiken direkt nincs internet biztonsági okokból?

 

Az ingyenességről kérdeznék, mi van akkor, ha mégis tönkremegy a nagy ingyenességbe az online számlázó szolgáltató, bármennyire bizonygatja nekem, hogy ez nem fog megtörténni? Kereshetek más számlázót? Az adataimat ki fogja visszaadni?

 

Mi van akkor, ha olyan sok adatom van, hogy már használhatatlanul belassul az online számlázó? Mert az internet nagyon sokkal lassabb, mint a helyi hálózat. Várjak perceket a teljes cikklistára?

 

Mi van, ha a böngészőben futtatom az online számlázót, mert csak ott fut, ás a böngésző összeomlik és elveszlik amit éppen beírok? Mi van akkor, ha az én egyik kedvenc böngészőmben pont nem jól működik valamelyik fontos funkciója az online számlázónak?

 

 

Nem 'tom minek erőltetik ezt a sok felhős alkalmazást. Tároljam felhőben a cég adatait, töltsem fel oda ott a családi képeimet, meg a fél életemet. Hogy könnyebb legyen megfigyelni engem és ellopni az adataim, kukkolni életem?