Te most tényleg hülye vagy, vagy csak tetteted?
"
aki hülye az eddig se tudta hol vannak a fizetős szakaszok, ezután se fogja. Te eddig honnan tudtad? Végigmentél gyalog amikor bevezették? Aztán minden egyes alkalommal amikor változtattak valamit?
Sajnos a média is kelti a hisztériát, miszerint a "ferihegyi gyorsforgalmiért" is fizetni kell. Ami tulajdonképpen igaz, hiszen a valódi gyorsforgalmi út, ami ferihegyre megy az fizetős (egyelőre), viszont a köznyelvben a "ferihegyi gyorsforglami"-t egy teljesen másik útra használják, név szerint a "Ferihegyi repülőtérre vezető út" vagy valami hasonló neve van(volt?)."
Eddig tudtam, hogy hol kezdődik az autópálya. Ez nem volt gond, de könyörgöm. pl az E% kivezetőszakaszán van vagy 4-8 kijáró mire ténylegesen autópálya lesz, és halvány fingom sincs, hogy honnan mérik azt, hogy fizetni kell.
Ezen az úton az ember nem megy gyök 2 vel hanem halad, és garantálom, hogy nincs előjelzőtábla annál a pontnál ahonnan fizetős.
Amikor meg már tudom hogy hoppá innentől az akkor meg már baszhattam. Mert mehetek sorba állni a tökömtudja hova, és fizethetek pluszban még 1400 pénzt.
Azért mert te a tagkönyved szerint baromi okos vagy van a te világodon kívül is élet. Még ha az neked már fel sem tűnik.
Eddig még csak ilyen válaszokat kaptam erre a kérdésre, és érdekes a legtöbbje ugyanilyen okoskodó-kioktató volt mint te, és szemernyit sem vitt előbbre a válaszhoz.
Ezt nálatok tanítják???