Pulmy Creative Commons License 2015.01.15 -1 0 47273

Gaszto:  TARDOS

 

 

      Bányahegyi erdészház-Tokod szakasz után ide mentünk vissza a társainkért,így ide tértünk be.Vegyes érzéseim vannak a hellyel kapcsolatosan,de a hibák nem voltak végzetesek, lévén nov.végén jártunk itt,ami nem igazán szezon erre felé sem.Így máskor is fel fogjuk keresni és bátran ajánlom mindenkinek.

 

     A vendéglő mind kívül,mind belül impozáns,rendezett és tiszta. Az árak teljesen rendben vannak,elfogadhatóak. A személyzet korrekt ,kedves.   

 

     Inni csapolt DAB sört,kértünk,ami nem szokványos kínálat (sajnos a képek ezekről nem sikerültek.

 

 Ettünk 3 házi tyúkhúslevest(Újházias jelleg) és egy vargánya krémlevest. Az előbbiek rendben voltak,bár nem aznapi főzés. A krémleves por alap volt,feljavítva,de összességében rendben volt.

 

 

 

 

    Barátaink lévén tál fanok,így Ők egy kétszemélyeset kértek . Teljesen rendben volt, bőséges,friss volt a tál,talán kicsit túlsúlyban voltak a vegetáriánus alkotók(gomba,sajt,karfiol),de fejenként 3 szelet húsi is volt rajt. Megbirkóztak vele,nem kellet csomagoltatni.

 

  

 

 

   Kedvesem,első menyasszonyom kemencés lángost evett,kemencében sűlt csülökkel és Lyon-i hagymával.Nem emlékszem már mi volt a fantázia neve. A kaja bősége,ízletes volt,csak az volt a probléma,hogy sem a lángos sem a hús nem volt aznapi(min 1 napos),de az összhatás jónak mondható.

 

 

 

 

   Én kemencés lecsós tarját kértem ,kemencés lángoson. A probléma ugyan az mint feljebb,ráadásul a lecsó jó igazi konzerv volt.A szakács semmivel nem javította fel,fogta és rálöttyintette az üvegből. Nem tehetek róla ez a lecsó ügy nagyon a gyengém,meg is kérdeztem ,hogy frissen készül-e?  Ettől függetlenül a felmelegített hús nagyon pöpecül volt elkészítve és a langalló is jól passzolt hozzá.

  Mindkettőnk adagja iszonyú nagy volt,még a nadrágszíjon is kellet lazítani.

 

 

 

 

    Összességében egyet értek NAGYPAPI-val,mindenképp a pozitív listában a helye az étteremnek.

 

 

 

 

Előzmény: nagypapi (47269)