Törölt nick Creative Commons License 2015.01.09 0 0 83996

Nos kartársak. Az ígért HANDY-teszt. Előre is elnézést, 18 éven aluliaknak és józanul nem ajánlott o.O

Hogy miért nem hasonlítom össze a HANDY-t a Dremel-lel - a videó végén kiderül.

Hogy miért nem teszteltem a Hyundai dekopírt - mert nagynéninek csak colos deszkát átérő fűrészlapjai voltak, az én LUX-aim nem voltak kompátible a géppel -> így nem láttam értelmét megmérni, milyen gyorsan halad. Meg szerintem már talán elhihető más videókalapján, hogy nem hekkelt az a GTS 90 BCE promóvidenyó.

A teszt .. olyan mint én. Nem túl szakszerű, mondok hülyeségeket is benne de a szövegíróm és lektorom épp a detoxban fetreng. Így feliratoztam párszor, hogy mentsem ami menthető plusz így egy kis mosoly is előkerülhet nézés közben :)

A konklúzió: mivel a Dremel csak az emlékeimben él egyelőre, így azt tippelem hogy a HANDY erősebbnek tűnik (marásnál Dremel anno jobban nyöszörgött). Azért minőségileg a Dremel jobban össze van rakva, párszor megijedtem amikor a műanyag gyűrű nem volt a HANDY-n (maróállomásból ki, fejcsere, vissza - ilyenkor nem rakod rá a gyűrűt) és úgy húztam meg  NEM erősen - a szorítópatront - hát nyílt szét a fúróház mint a rózsa, szóval óvatosan kell ezzel a résszel bánni. De összességében: bőven megéri az árát. Főleg majd ha benyögik a Dremel javítási költségét a szervízben ...

És íme a bűntettem:

Előzmény: GPS (83925)