pacsuli Creative Commons License 2015.01.08 0 0 26521

Hahó, csajok, de jó, hogy hárman is előkerültetek! :) (egyébként az a bizonyos Fb-csoport működik egyáltalán? Még Trollka írta meg, hogy hol jelentkezzek be, de azóta se kaptam választ.)

 

Még nem tudjuk a nemét, csak két hét múlva megyek uh-ra, talán akkor már végre... már mindenki tűkön ül :)) hát, sokáig tartott, míg elszántuk magunkat, a két fiú elég munkás :) De most már a kocka el van vetve :)

Az a durva, hogy míg 2010-ben a dokimhoz kb a 16. héten kerültem (miután ejtett a korábbi dokim), a szülésznőhöz meg csak a hetedik hónapban, addig mostanra már kb az utolsó pillanatban estem be mindkettőhöz NÉGY hetes terhesen, két csíkos teszttel, mert annyira tele vannak :OOO Még jó, hogy valmai fórumban olvastam, hogy ilyen korán fel kell őket hívni, különben lehet hogy el se vállaltak volna már.

 

Boribon, nálatok mi újság? Hogy bírod néggyel? És hogy jött be az új suli? Nemlajos megtalált iskolaalapítással kapcsolatban?

 

Csiki: sajnálom, hogy Vikivel még mindig problémás a kapcsolat. a nevtan tényleg jó ötlet, főleg hogy ott veled is külön foglalkoznak. Családállításon nem gondolkoztál? (már ha ismered.) Nagyon meglepő dolgok tudnak ott kijönni, és sokat segíthet. Ha érdekel, mesélek róla privát. Eszterrel jobb már a viszonya?

 

Kaszi, te tényleg jó rég nem jártál erre :) Még ott akadtam el, hogy jöhet a kistesó, és hogy a férjed már a nyáron (ez múlt nyár volt :)) elkezd külföldön munkát keresni. A doktorihoz óriási gratula, nem semmi gyerek mellett! És a munkádhoz is, szuper jó, hogy olyan helyet találtál, amit szeretsz is :) Konkrétan mit csinálsz, gyerekekkel terápiáztok?

 

Nálunk ami Doncit illeti, az elején, amikor még nem mondtuk el a fiúknak a tesót, szegény teljesen meg volt zakkanva, biztos érzett valamit, csak nem tudta, mi van. Amióta tudja, hogy tesója lesz, láthatóan lenyugodott kicsit. nagyon remélem, hogy nem fogja szÍvére venni a konkurenciát.

Valamiért Doncinál az ovi helyzet azóta se javult, úgy kell betuszkolni az ajtón, aztán öt perc múlva vígan játszik. Ki is lestem, és tényleg :) Szóval nem értem, minek a fesztivál minden nap :(