blackbile Creative Commons License 2015.01.07 0 0 3301

Az ígért újabb - talán jobb - képek. Eléggé elkenődtem... végignéztem a ház összes nyílászáróját, mind Veka Brill (5 légkamra, U=1, 2 rétegű 4-16-4 üvegezés) és hát lehangoló - stílszerűen - a hőkamerás kép.

Az újjam körme a gumicsík tetejébe kapaszkodik:

 

Az ujjam elvétele után készült kép, látszik a hőlenyomata:

 

Az én elvárásaimban fel sem merült, hogy ilyen termikus "méretezéssel" merik gyártani a nyílászárókat. Most nincs is kedvem beszúrogatni, annyira felidegesítettem magam.

 

X@r a termikus minősége szinte mindnek. A két bejárati ajtó katasztrófa. A tömítő gumi, mintha ott sem lenne. Úgy meg van hordósodva több ablak és a két bejárati ajtó, hogy csukni is nehéz, hogy a hordót kiegyenesítsd, illetve 2 db 90x60-as ablak (fürdő és wc) alsó vízszintes szárnyeleme is mint a diadalív! 

 

 

 

És akkor még nem beszéltem a beépítő szakik munkájáról... ugye azt szokták nekem mondogatni, hogy mindenki hibázhat, jó, ... de azért van egy határ. Nem kevés helyen hiányos a purhab fújása, így gyönyörűen látszik, hogy hol hasít át a hideg a takarólécre kintről... Nem kevés foltos műanyag takaróléc látható a hőkamerás felvételeken...

 

Azért a gyártó megnézhetné egyszer, hogy mit is gyárt!!!!!!!!!!!!