Kuruc72 Creative Commons License 2015.01.06 0 0 24564

"Ahogy én (is) gondolom (laikusként): nem feltétlenül le-, de esetleg meglőtték, még el tudott navigálni baráti légtérbe (esetleg haza Missouriba), az USAF meg elsikálta a történetet."

 

 

Ket lehetoseg van.

 

1. ) Csak konyebb serulest szenvedett amivel gond nelkul tovabbrepult vissza az  USA beli bazisra.

 

Ebben az esetben ujjaepiteni sem kelett volna .

 

 

2.) Komoly serules.

 

Komoly serulesnel te nem fogod megkockaztatni a hazarepulest mivel a serulesek tovbbi problemakat generalhatnak. Igyekszel ha tudsz a legkozelebbi biztonsagos repterre leszalni.

 

Azonban ott van a lopakodo kepesseg elvesztese. Ugye mar a bombater ajtok nyitasanal is felfedne magat a gep ha eppen arra nezne a lokator ( eppen ezert van az is idozitve ) viszont egy permanens strukturalis serulesnel ez azonnal es allandoan jelentkezne.

 

Azt a legteret  folyamatosan ellenoriztek nem csak az amik de a magyarok romanok bolgarok gorogok olaszok. Ezen kivul mikor a gep atrepulte a fel vilagot vagy csak amikor europat atszelte akkor is kelett volna erzekelni oket ugy a civil mint az egyebb katonai radaroknak.

 

Ezzel szemben nincs hir kenyszerleszallasrol olaszorszagban vagy barmely egyebb orszagban. Nincs azonositatla cel , nincsenek roncsdarabok sem meg csak akar egy darabka sem.

 

Csak egy tortenet barmely bizonyitek nelkul.

Előzmény: Ba_G (24561)