Törölt nick Creative Commons License 2015.01.04 0 0 41147

Nem tudom mi a cél a géppel, de javasolnék egy alapjaiban más megközelítési módot és igazából mindenkinek, aki elégedetlen lenne a gépével!

Hagyd a fenébe a recepteket! Fogsz egy tálat teszel bele x kiló tetszőleges lisztet, szép fokozatosan adagolod hozzá a vizet. Annyit, hogy a liszt pont feligya a vizet és összeálljon egy labdába, dobsz rá találomra valamennyi sót. Innentől már csak a jó élesztő mennyiséget kell eltalálni. Ha ezzel megvagy gyakorlatilag előtted a soha ki nem meríthető tárház. Alsó hangon is van minimum 12-13 bárhol, nem elérhetetlen áron beszerezhető liszt, rengeteg féle mag, temérdek fajta fűszer, ezer meg egy pehely, korpa, csíra és társai, ezeken túl még mindig lehet a vizet halom más folyékony dolgokra cserélni és lehet bármit és akármit dobálni bele. Ha nem jön ki eléggé a kívánt íz, akkor teszel többet. Végtelen kombináció, variáció és permutáció, az életbe nem fogod kétszer ugyanazt enni, ha nem akarod. 

Amivel érdemes még játszani, hogy előfordulhat, hogy nem az a program lesz a nyerő, amit a leírás ajánl hozzá. (Nálunk szerintem az alap programon minden jobb lesz, mint az ajánlotton.) 

Persze, ha megelégszel egy életen át ugyanazzal, ami igazából lehet, hogy neked nem is csak másnak ízlik, akkor kell valami receptet keresni.  :)

Előzmény: hadny (41146)