En a te velemenyedben azt nem ertem (mar evek ota), hogy MIERT CSAK teherszallitasban birsz gondolkodni???
Az szep dolog, jo es csodalatos dolog, es NEM vasut az igazabol, amin nincs teher!:-)))
Sot, annal vasutvonalabb egy palya, minnel inkabb suhognak a teherek rajta! Szerintem, legalabbis (kiveve a speci nagyseb vonalakat, stb.).
No de szerintem Magyaro.-on naivsag egy vasutat CSAK a teherszallitasnak epiteni es csak abban gondolkozni! Ugyanis barhany cimket raragasztasz a mai 25-re, azon meg mindig nincs annyi haszna (az orszagnak, nem pedig a Csepeli Szabadkikotonek!), hogy CSAK EZERT megerte volna felepiteni!
Igen is, szerintem is, utasszallitasban IS kell gondolkodni!
(Tudom, Hodos "elsosorban" teherszallitasra epult, NATO, CRO kikerulese, Koper, stb...., tudom....)
De ennek ellenere (bocs, de) sz.rt sem er az a vasutvonal (egy atlag magyar allampolgarnak, vagy akar svednek is...), amin csak teherek jarnak, azt ugyanis hivjuk mar inkabb "ipari vasutnak" es epitse meg az, akinek annyire kell: SAJAT/CEGES penzbol, de NE az orszagebol, vagy akar az EU-ebol, mint kozossegebol!
Az M1, es M7 es stb. sem CSAK LKW-knak lett megepitve, hanem azert (IS!!!), hogy PKW is tudjon menni rajta, meg busz is, azaz kulturalt legyen mind a teher-, mind a szemely szallitas!
Ergo NEM baj, ha a 25 is kulturalt szemelyszallitashoz jut, hisz ha mar ott van az a ro.adt tulmeretezett es tulepitett palya, amin a teher melle boven befer a szemely is, akkor miert is ne, ha van valoban utaspotencial is! Ha nincs, akkor persze NE menjen uresen rajta egy sem!
Tovabba NEM ertem, hogy miert faj az, ha egy egy tehernek 10 percre felre kell allnia??? Tudom, sok penz, energia, impulzus, stb....
Ha pl. kis Bz 4-5 utassal, akkor menjen a tehered, valoban, de ha egy kitomott IC, akkor menjen az IC, majd a te tehered (persze nincs kitomott IC a 25-oson...).
Vegso javaslatom, direct neked: Ha a regi Andrashida allomasa megmaradhatott volna, sot atepites utan a 25-oson mindegy olyanna lett volna atepitve, akkor GARANTALTAN a teherjeid mehettek volna a fovaganyon, es Citadella, Istria, szolo Bz, minden hasonlo felreallhatott volna.... Ugyanis maskepp lehetetlen volt a kerules! :-))))
Tehat NEM kellett volna a vonalat (igy) atepiteni, VAGY csak rovidebb (max 100 meter-es) valtotol-valtoig vaganyhosszal, oszt akkor mehetett volna a teherd, vegig Ljubljana-Zalog -ig megallas nelkul le .... :-)))
Bar ha jott volna ellen-teher is, akkor?