jzp2107 Creative Commons License 2014.12.28 0 0 46971

szerintem is hiánypótló, gratulálok!

akkor ha már fel lettünk kérve tesztelésre, rögtön egy nyűg

Csényeújmajor felé vezető kéknél az szerepel hogy 2014

Ez így igaz, mert a jelenlegi nyomvonal is arra visz, de ott van "alatta" a Gyönygyös-patak partján egy 91-es meg egy 82-es variáns

Ha valaki "amatőr" erre ránéz, olybá tűnhet, mintha 82-től a jobb parton ment volna, 91-től a bal parton, és 2014-től meg Csényeújmajor felé

Tudom, írtad hogy a sötétkék mindig az aktuális, csak nem tudom jó-e így? (mármint hogy ilyenkor is 2014 az évszám)

Talán egy esetleges nyomvonalváltozásnál is picivel könnyebb karbantartani ha az adott változatnál az az évszám van amitől fogva arra kellett menni..

Hogy megjelenítésben milyen vonzata van, azt nem tudom, majd megmondod

Máshogy fogalmazva: nem lehetne-e úgy megoldani, hogy egy adott vonalkánál az érvényességi -tól -ig dátum közül a régebbi dátum legyen megjelenítve, most közös útvonalverziók esetén a legújabb van (bár nem mindig, de pl a 38-as vándorlást ha összenézem  2014-essel, az jön ki mintha ott az elején a határhoz közeli szakaszt kivéve végig megegyezne a maival ami gondolom nincs így)

Esetleg megoldható lenne-e egy dátumválasztó (akár konkrét év akár intervallum) hogy folyamatos útvonalat kapjunk?

Most ha pl a "régebbiek" réteget választom, szakadozott, mert ott ahol megegyezik a maival ott nem látszik semmi, csak ha rárakom az aktuális réteget is

Tehát a "hogy nézett ki 79-ben az OKT?" kérdésre kaphatnánk választ, a mostani a "mennyiben tért el az útvonal 79-ben a maitól?" kérdést válaszolja meg, de 38-ra nekem nem igazán működik

Egyébként ez valami tömérdek munka lehet, respect! :-)

Előzmény: Törölt nick (46963)