kelso82 Creative Commons License 2014.12.27 0 0 topiknyitó

Üdvözlet.,

 

Segítséget szeretnék kérni és mivel nem találtam a tableteknek külön topicot nyitottam egyet itt az okostelósok között, remélem nem baj.

 

A helyzet az, hogy pár hete már használok egy galaxy tab 3as készüléket, előtte 2 évig egy harmad ennyibe kerülőt nyüstöltem nap mint nap.(semmi baja nem volt, de váltottam egy jobbra, gyorsabbra)

 

A komikum az, hogy már több dolog is van ami jobban tetszett az előzőben, most az teljesen egyértelmű hogy a samsung jobb, gyorsabb, szebb.De apróságok akadnak amik nem tetszenek annyira.

pl a kis ablakokat(bezárandó alkalmazások) az előzőn a touchscreen részen lehetett felhozni a samsungnál valós gombot kell nyomva tartani,h ezt elérjem.

 

A másik, amiért ezt a topicot is megnyitottam, h rendkívül kiakasztó amikor 2-3 nap után visszakapcsolom az internetet(wifi) és 15 percen keresztül frissít olyan programokat a gépen amiket az életben nem fogok használni.A helyem is mintha kevesebb lenne egy ilyen sorozatos frissítés után.

Az előző gépen csak jelezte, h ha kívánom elvégezhetem ennek és ennek a proginak a frissítését, de eldönthettem, h melyiknek akarom melyiknek nem.Külön nekem kellett elindítanom ,nem magától amint érzékeli a netkapcsolatot.

Gondolom azért a samsung van annyira okos hogy be lehet állítani, de sehol sem találom a beállításoknál, h ne automatikusan végezze a frissítéseket.

 

Az lenne a kérdésem, h ez hol lehet?

A gép pontos neve: Samsung Galaxy Tab 3 Wifi Lite 7 (fehér) :D

 

Nagyon köszönöm ha valaki segít és azt is ha maradhat a topic itt, ha nem is végleg.Bár elképzelhető, h lenne még kérdésem a jövőben, de ezt az auto frissítést mindenképp ki szeretném kapcsolni.