pacsuli Creative Commons License 2014.12.26 0 0 26517

Sziasztok! Megint nagy a csönd! Remélem, mindenki jól van! Nemlajos, biztos megszületett már négyeske, mesélj, hogy vagytok? Hogy hívják? :) És hogy fogadták a nagyobbak? Hogy fértek el? :)))

 

Ami engem illet, 16+2-vel még mindig hiába lesem itt, hogy indul-e korosztályos topik :) De csak nem akar. (Fura nagyon, ahogy ezek kifulladtak, anno a szt-ben meg a felkészülősben is őrült pörgés volt...) Jól vagyok amúgy, a fiúk örülnek neki egyelőre, remélem, ez fél év múlva is így lesz :) Nemet még nem tudjuk, talán majd a következő uh-n látszani fog már valami. Addig neveken sem gondolkozounk (na jó, én lányneveken titokban igen :)))

 

Meséljetek, kivel mi van? Hogy telt a karácsony? Idén jobban sikerült gátat vetni az őrüleetes játékáradatnak, persze még így is jóval több volt, mint amit annak idején bármelyikünk is kapott, de ez van, szélmalomharc, igyekszem titokban mindig selejtezni, mert minél több játékuk van, annál kevésbé tudnak magukkal mit kezdeni, ezt már megfigyeltem. A bőség zavara baromi nyomasztó tud lenni.

 

A kajával meg halál büszke voltam rájuk: idén nem hal volt, hanem strucc :)))) MÉghozzá steak, amit eleve életemben először próbáltam, pláne struccból. Hát ez a két kis éhező szó szerint  zabálta a húst, egy órával vacsora után meg jöttek, hogy kérnek repetát, mert ez mennyire finom, én ott olvadoztam :))) Eyébként tényleg jól sikerült. Leginkább magában ették, meg a párolt zöldbabot hozzá, a krumplihoz alig nyúltak, úgyhogy igazán adtunk az egészséges táplálkozásnak :) (A struccról azt tartják, hogy a legegészségesebb húsféle.)

 

Boldog ünnepeket mindenkinek!