Üdv Szakik!
Sokáig gondolkodtam megosszam-e következő kis történetet, de úgy érzem tartozásom van Lacman szaki felé - amit ugyan későn - de szeretném bepótolni.
A Vaterán feltűnt egy régi szép állapotú kerékpáros fejvédő, amire itt a fórumon felhívta a figyelmem. Úgy volt, hogy licitálok a tárgyra, de egy másik fórumozó telefonon kért, ne tegyem magának szeretné megvenni. Ezután már nem érdekelt a dolog, úgy voltam vele majd máskor, másik darabot szán nekem a sors. Pár nap múlva újabb hívást kaptam az illetőtől, hogy szerzett másikat, így a kérése már nem aktuális. Valamiért nem kaptam az alkalmon, és nem licitáltam rögtön, és persze ráfeledkeztem.
Eltelt pár nap, mikor megcsörrent a telefon, Laci volt az. Kérdőre vont miért nem az ÉN nevem szerepel a nyertes licitálónál, mert 40 perc múlva lejár az aukció. Hímeztem-hámoztam, mondtam a történetet, meg, hogy nem vagyok gép közelben...
Mennyit szánok rá, jött a kérdés részéről. Mondtam egy összeget, mire Ő szépen felkerekítette, és hozzá tett 500 egynéhány Ft-ot mondván, ha X Ft belefér akkor azon a kevésen ne múljon, és rögtön licitált helyettem. 1 óra múlva telefonált, hogy nyertünk, megvan a fejvédő igen jó áron. Mondta, hogy az eladóval felvette a kapcsolatot és postán fogja kapni pár nap múlva.
2-3 nap telt el már nem bírtam magammal és felhívtam megérkezett-e a várt szállítmány.
Rögtön azzal kezdte, hogy ezt a fejvédőt biztos nekem szánták, mert 10 perce sincs, hogy megkapta. A párja hozta el a Pestre, ezért Ő nem láthatta a fejemen, de este hívott, hogy hallotta nagyon örültem, és azonnal fel is próbáltam.
Itt a fórumon beszéltük, hogy teszek be képet, de sajnos valahogy mindig elmaradt a részemről, amit már nagyon bánok.