ovisista2b Creative Commons License 2014.12.21 0 0 38

Szia Vasútas Bácsika! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

Előrszöris nagyon Hálásan Köszönöm, hogy valahára nagyon összeszedted Magad megBecsülsz Velem is Gondolkodni!

Sajnos ez a szépség-hibája többnyire a dolgoknak, hogy Nálamnál sokkal betegebbekre nem nagyon számíthatni, azaz olyen elvárás dőreség tőlük várni, hogy egyenletesen és Tempósan Gyógyulázsgatnának és nem tűnnének olybá hosszas kimaradásaikkal, mintha semmibe vennék a továbbiakat és aki sértődékeny le is szarja őket egy pillanat alatt, hogy a "hülye dögöljön is meg", ha nem Méltóztat Gyógyulni se!

Szóval csak azért vagyok zabos meg pipa, mert épp -- talán mostanság van idejük a betegeknek némiképp Gyógyuászni próbálhatni -- szóval a Lényeg, hogy hetekig-hónapokig mellőződöm és akkor egy napra meg összezsúfolódik vagy 5 beteg is, akikkel nem szúrhatok ki azzal, hogy egymást akadályozzák így hogy kevésbé Tudunk Koncentrálhatni Kire-Kire, mert Magunk is ha kivagyunk, akkor bizony nehezebb nem olcsó kifogásokat koholni, hogy mért is nem vagyunk a csúcson, hogy mért nem hozzuk egyenletesebben a formánkat mikor épp túlterhelődünk is vajon?!?

Tehát miközben nagyon-nagy Hálával Köszönöm, hogy ennyi sokmindent sikerült összehoznod, hogy Jobban Legyünk a Jobban is Látásoktólk, mert mondgyják, hogy több szem többet is Láthat, vagyis amint nagyon meg kell Becsüljelek, hogy Bőven is meg Plasztikusan is sokszor felTárod épp mostanra is azt a Bonyolult és szeretÁgazó Univerzumot ami Te is vagy és összefüggésben is más Univerzumokkal, amik nem feltétlen csak parkoló pályán vannak Hozzád képest hanem sajnos ütközőben is! -- ezért hát nézd el kérlek Nekem hogy nem Ünnepelhetlek Méltón és Méltán is az Én fogyatékom mián, mert sajnos nem annyira elvesztettem a Türelmem, mint inkább sok nélkülözés közben sajnos eléggé lenullázódtam is és ezért mélyebbről kell felkapasztkodgyjam a Boldogságok-Csúcsozatos Harmóniákba mert kipottyantan az említett sok-sok Időzhett kimaradás okán Másikaimnak is többjét hiába is várva, hogy haladgyjunk a Gyógyulnadásokba hoz!

Apropos HALADÁS! Nem halódás! És haldoklás sem! Legfeljebb sajnálatos halasztgatás Éltetések helyett!

LÉnyeg, hogy eljött még ha keservesen az alkalom, hogy megTárgyaljuk, hogy mért is csupa "jobboldali" pszichológus és pszichiáter Jut Eszedbe Kedves és Becsülendően Dícsérendő erőfeszítéseidért Vasutas Bácsi?!?

NIncs egyéb?!? Csak konzervatívkák?!?

Dumcsizzuk meg mán ezt, hogy Politikailag mért őket preferálod vajon?!?

Ne sértődgyj meg Kérlek de inkább a Gyógyuláshoz minden jókat, semmit a haldoklásokhoz semmi "ösztökét"!

Előzmény: Railroadman (37)