tarack_7 Creative Commons License 2014.12.20 0 1 4065

Az Immunotic-ügy folytatása:

(a cég kamu rákgyógyító szerkezetet forgalmaz, ami "mikroáramokkal" üzemel)

 

Az Immunotic KFT megdöntött minden eddigi rekordot a GVH történetében:

Újabb eljárás pár nappal ezelőtti indítással:

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznaloknak/indulo_eljarasok/indulo_eljarasok_2014/versenyhivatali_eljaras_indult_az_immunotic_kft_ve.html?query=immunotic

 

A cég ellen pár napja újabb eljárás indult a fogyasztók megtévesztése miatta GVH-nál, valamint folyik párhuzamosan a tavalyi büntetés után folytatott tevékenységük utóvizsgálata is. Mindkét új ügyben komoly büntetésre számíthat a cég, a tavalyi jelképes 2 millás bünti után.

 

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznaloknak/indulo_eljarasok/indulo_eljarasok_2014/a_gazdasagi_versenyhivatal_utovizsgalatot_inditott.html?query=immunotic

 

Tehát a GVH kb. 1 hónap leforgás alatt indított 2 eljárást az Immunotic KFT ellen, ami kétségkívül rekord a "GVH kontra sarlatánok" küzdelemben.

 

Idén októberben pedig a járási ügyészség állapította meg az ügyvezető "feltaláló" bűnösségét, de ellene a vádemelést két évvel elhalasztotta, mivel "bűnbánó" :)  magatartást tanúsított és cselekménye 3 évnél kevesebbel lenne büntethető.

 

Időközben a nyíregyházi járásbiróságon elindult egy magánvádas büntetőeljárás is ellenem, érdekes fejleményekkel, (törvénytelenségek sora történik) s mindenképpen beszámolok ennek részleteiről is.

A gyakorlat az, hogy az efféle becsületsértési pereket a sarlatán rákgyógyítók simán nyerik.

(Tudom, mert igazságügyi szakértőként is dolgozom a magyar "igazságszolgáltatásban")

Tehát jó eséllyel én is bűnös leszek, de ennyit megér, hiszen az ügy (a sarlatánok megfékezése) ennél ezerszer fontosabb.

 

A sarlatánok az un. SLAPP módszert alkalmazzák mindenütt a világon, drága (de gyakran buta) ügyvédekkel támadnak a kommentelőkre és a kommenteket megjelentető elektronikus médiumokra. Részemről ez a küzdelem jó ideje tart, (nemcsak az Immunotic féle kamu ellen) s nem vagyok ijedős sem, mi több, ismerem az igaszágszolgáltatás bugyrait is. A megfélemlítés sikerrel zajlik kis hazánkban is, az esetek többségében, kevesen merik leírni ezeket a dolgokat. Velem rosszul jártak a sarlatánok....

 

Amennyiben elítélnek a nyíregyházi járásbíróságon, (én ugyanis ebben reménykedem) az országos nyilvánosságot kap, (erről gondoskodom) s végre felfigyel erre a jelenségre az országos média, s talán a  törvényhozás is.

 

Harcra fel. :)