autochip Creative Commons License 2014.12.20 0 0 385

core3tdi!

Idézet tőled a 380-as hozzászólásból:
"Miért csalna egy komoly műhely, aki publikál mérési eredményeket, hiszen a saját jó hírnevével játszik, ha egyáltalán lehet csalni.
Más részről pedig, miért ajánl egy műhely egy adott másikat a "függetlenség jegyében". Akkor az inkább a korrekt, ha be ír tíz másikat vagy azt mondja, hogy vigyed bárhova ahova csak szeretnéd. Az én olvasatomban az eleve nem jó önajánlás, ha valaki azzal próbál érvelni, hogy én nem csalok, de bezzeg mások biztos..."

Ne haragudj hogy nem ajánlok 10 db mérőhelyet csak egyet, amelyikről azt gondolom hogy a legjobb az országban.


A típusfüggetlen mérőhely jelen esetben nem azt jelenti amit próbáltál belemagyarázni a korábbi hozzászólásommal kapcsolatban, hanem azt hogy a Dynoproject európai autók chiptuningjával  nem foglalkozik, és egészen véletlenül mi éppen Európában vagyunk..


A Dynopoject mérőpadja a légátáramlásos mérőhelyiség kialakításával anno 50 millóba került, továbbá személyesen meggyőződtem arról hogy a mérőpadjukat rendszeresen hitelesítik és kalibrálják, ami elengedhetetlen feltétele a pontos mérésnek.


Ha tudsz ajánlani olyan mérőhelyet ahol jobb teljesítménymérő paddal rendelkeznek, kérlek oszd meg velünk ezt az információt!


"Az én nem csalok, de bezzeg mások biztos..." gondolatodhoz néhány észrevétel:


Miután nálam a helyszínen nincs mérés, nyilvánvaló hogy a méréssel én nem tudok csalni.


Mellesleg a fenti mondatodat  a 377-es hozzászólásomra írtad válaszul , ami így szólt:


"A legtöbb helyen korrektül mérnek, de sajnos volt már példa az ellenkezőjére is, amikor "a saját padján mindenki annyit mér amennyit szeretne" című effektus érvényesült."


A belemagyarázási próbálkozásaiddal szemben ez azt jelenti, hogy a legtöbb helyen korrektül mérnek.


A mondatom másik fele, azaz hogy volt már példa az ellenkezőjére is, konkrét és megtörtént esetre utal aminek az interneten is nyoma van, egy chiptuningos kollégám már évekkel ezelőtt leírta ezt a weboldalán, továbbá nekem személyesen és részletesen előadta a sztorit (mielőtt megkérdőjeleznéd, közlöm, hogy őt szavahihető embernek tartom).


A 2 általad említett/ reklámozott cégnél is jártak már ügyfeleim méretni.
Az egyik cég vezetője kb. 10 éve személyes jó barátom, a másik cégnek a vezetőjét is ismertem akivel még 1997-ben találkoztam, de ő már néhány éve kivált abból a cégből, pedig közel 20 év tapasztalata lehetett volna a chiptuningban, ha folytatja.


Utolsó gondolat: A barátod akit elmondásod szerint átvágtak, jobban járt volna ha olyan céghez megy chiptuningra, ahol garanciát vállalnak a munkára és kellő diagnosztikai háttérrel rendelkeznek az esetleges hibák feltárására.

Előzmény: core3tdi (380)