Ziptiefan Creative Commons License 2014.12.19 0 0 3223

Örülök, hogy magadban máris ennyit haladtál. Ez sokat számít. Ahogy mondtam, az oldalt én is imádom, már vagy 10 éve szerintem olvasom minimum. 

 

Másik téma :

Igaz, nekem egy álom válna valóra ha egyszer össze tudnánk futni és oda vissza jól megkötözhetnénk egymást. Ettől függetlenül viszont drukkolok, hogy neked otthon jöjjön össze. Mást nem nagyon kérek, mint hogy írd le, hogy hogy sikerült végül rá venned a játékra. Ha bejönne az előre össze kötözöd magad és hagysz neki egy levelet verzió azon nagyon jót nevetnék. És egyben jól is esne. 

 

Aztán ha gondolod még bőven van mit elmélkedni. Ami érdekelne, hogy neked mi lenne az álom fel állás, most főként kötözés teknikákról eszközökről beszélek. 

Kezdetnek le írom az én álmomat.

 

Egy hétvégét képzelnék el úgy, hogy péntek délután már bilincsben lennék, este pedig úgy össze kötözve, hogy kiszabadulni ne tudjak, de a hogtie legyen csak annyira szoros, hogy azt érezzem, hogy érdemes küzdeni mert van némi esélyem. 

Térd könyök érzéssel össze kötözve. Szem be takarva és ragasztva rendesen. És lehetőleg a bilincset, láncokat, és a lakatokat mellőzve, hogy tényleg hihető közelségben legyen a szabadulás. Így egész éjjel tudnék küzdeni, próbálkozni. 

Majd másnap egy kicsit lazítva néhol bilincsben, néha kötözve, főként hátul, néha elöl lévő kezekkel. El lenni.

Persze vannak alapvető szükségleteket. Ahhoz a mosdó ajtónak kívülről kell zárhatónak lennie, illetve kell rá egy lyuk has magasságban amin keresztül lehet venni a bilincset, és vissza. 

Így egy percig sem lenne esélyem ki menekülni. 

Napközben azért mehet az élet normálisan, jöhetnek filmek, némi masszírozás, szóval a partner azt csinál amit akar. 

Aztán szombat este jöhetne egy lazább fel állás. Mondjuk az ágyhoz szét tartott karokkal való kötözés, vagy itt lehet bilincs is. 

Szóval egy olyan fel állás amiben tudok aludni. 

Vasárnap nap közben tetszőleges, néha jöhet előre a kezem. De nem kell túl sok szabadság. 

Főleg nem a nap vége felé. 

Utolsó estére az elképzelés az az, hogy rám kellene kötözni mindent. Kötél, lánc, ragasztó, zsinorkötegelő, bilincsek, szám be tömve, szemen le ragasztva, amit csak el tudsz képzelni. A cél, hogy teljesen mozgás képtelenre legyek kötözve. Lábujjak is. Boka pluszban a combokhoz is. Könyökök össze és a testemhez is.

Majd hétfő délelőtt jön a lényeg, ebből nem szabad egyből el engedni. Úgy lenne a profi, hogy 5-10 percenként, egy csomót szabad ki oldozni vagy egy zárat szabad ki nyitni. 

És mindig azt ami a legkevésbé segít nekem szabadulni. 

Ertelemszerűen a kezemen lévő bilincs a legutolsó. 

Nadjából így képzelem el. 

 

Szia 

Előzmény: krisztina6980 (3222)