Törölt nick Creative Commons License 2014.12.18 0 0 51147

Végre megtudtam miért szabálytalan az alupalack? Sokszor hallottam, de magyarázatot senki nem adott hozzá, max anyit, hogy gyengébb mint az acél. Balesetem soha nem volt, így ez a része nem érdekelt a magyarázatnak. A melegedés miatti túlnyomás és, hogy nincs lefújószelep, na az már figyelemre méltóbb érv amellett, hogy ne használjuk. Bár ennek is meg van a megoldása. Le kell főzni pár adak kávét indulás előtt. :)

Én 4 évig használtam 11,5 kilós alut. A lakóval kaptam és azzal adtam el. Még örültem is neki, mert mindenhol cserélhető, ráadásul olcsóbban, tölteni meg egyre kevesebb helyen lehget. Soha, semmilyen gondom nem volt vele.

Abban viszont minimális különbséget látok, hogy csomagtartó vagy lakókocsi eleje. Ha valaki a csomiban meri szállítani, az berakhatja a lakókocsi elejébe is. Százalékosan ki nem fejezhető azon esetek száma, mikor a lakókocsi önálló életet kezd élni és semmi más nem sérül. Ha pedig akkora a baleset, hogy minden borul, akkor már minden mindegy. Az alupalack sem itatós papírból van. Sok háztűz esetről hallhattunk, ahol még azt is kibírták, hogy a másik felrobban mellettük vagy sok perceh nagy tüzet, és csak később lőtték ki őket biztonsági okokból.