Marcsy1 Creative Commons License 2014.12.07 0 1 756

Évek óta foglalkozom gyermekekkel.A kicsik mellett több hónapot, akár éveket töltök, igény szerint.Leghosszabb idő közel 4 év volt, a mai napig jár hozzánk a kisfiú, ha a szülőknek elfoglaltságuk van.8 hónapos korától neveltem, szerettem Őt, óvodába is elkísértem.Nagyon sokat játszom a gyermekkel, a mondókák, versek énekek a mindennapokhoz tartoznak.Nyári időszakban több órás sétát teszünk, nagyobbakkal hatalmasat játszunk a játszótéren, de a télen sem lustálkodunk.Fejlesztem mozgásukat, képességüket, kreatív munkáink kedvesek és érdekesek.
Értek a gyermekekhez, s szeretetemre, szeretettel, mosollyal reagálnak, a szülőkkel együttműködök, kéréseiket betartom, ha tanácsot kérnek, szívesen adok.59 éves egészséges, energikus, mosolygós, vidám nő vagyok, igényes, értelmes, kultúrált. A gyermekek biztonsága elsődleges otthon is, házon kívül is.
Egy, esetleg két gyermek mellett keresek külföldi utam után januártól új lehetőséget.

Csecsemőkortól vállalom a kicsiket, az Ő terelgetésük, szeretgetésük nagy kihívás, szép feladat.

Napi 6-8 órás elfoglaltságot keresek a csemeték mellett, hétfő-kedd-szerda-csütörtök vagy hétfő-kedd-szerda-csütörtök-péntek reggeltől.

Több hónapot töltöttem az USA területén - egy családhoz kétszer is visszahívtak -  legutóbb egy belgiumi feladatot kaptam, ahol egy újszülött és három nagyobb gyermek "játszótársa" lettem.

 

Vidám, kedves, mosolygós, türelmes 59 éves nő vagyok, aki kúszik, mászik, szaladgál, focizik, ha arra van igény!

 

hitetlenkata@citromail.hu