Törölt nick Creative Commons License 2014.12.05 0 0 50987

Jogos az észrevétel, mindkettőtöktől!

 

Az autón gyári vonóhorog van, gyári 13-as bekötéssel.

Csak azért gondoltam állandóra kötni a hűtőt, mert a réggebbi lakóimnál is így volt, megszoktam az odafigyelést, ezért szerencsére sosem merültem le. Viszont miért ne lehetne könnyebb az életem? Csak álló helyzetben mértem végig a csatlakozásokat, ezért nem tudom ki jön-e a genberátor áram? Legközelebb azt is megnézem és ha igen, akkor arra a pontra teszem a hűtőt.

 

Az akksim nem a lakóé, azt a móverrel szerelték be. Egy spéci állandóra kötött csepptöltő van hozzá. Ezt a munkát villanyász csinálta, tehát valószínű és látszik is, hogy szakszerű. Ő kötött rá a trafóra is, hogy a lakóban is legyen 12 volt. Én nem merném a töltést ráküldeni a trafóra, mert nem szeretnék belekontárkodni, nem tudom a sok pont közűl melyikre kell tenni.  Egy ilyen apróság miatt meg nem akarok lakókocsival villanyszerelőhöz menni. Egyébként pedig mindig elég volt a töltésem az útra, csak ritkán kell a wc-hez, vízhez, lámpát színte soha nem használunk menet közben.

 

Még egy kérdés:

Mi van akkor, Ha a töltőáram vezetékből leágazok, egyik megy a hűtőhöz másikat közvetlenül az akksira kötöm? Ebben az esetben az állandó áramra nincs szükség, azt kihagyom.