Á, dehogy a fahordástól!! :))
Beszéltem a szomszédommal, ő nagyon vallásos, de tudja, hogy én ateista vagyok...Azt mondta, hogy volt valami másfél napos ima a katolikusoknál, amiben volt általános fohászkodás az emberiségért, aztán egyénenként személyekért imádkoztak és ő értem is imádkozott..Mit ne mondjak, megható volt, attól függetlenül, hogy nem hiszek benne...
A doktornőm...A telefonban találtam valamit mondani, mire azt vágta rá: " Maga végzett orvosi egyetemet, vagy én? " :))))
Majd személyesen elnézést kérek tőle - a telefonban már megtettem - de ettől függetlenül megnéztem a vérnyomás csökkentőt, amit évek óta szedek: Co-Irabel..HCT-t tartalmaz. Megnéztem a mellékhatásokat, hát lássatok csodát!!
" Gyakori mellékhatás ( 100-ból 1-10 embernél ) a vesefunkciók romlása, creatinin szint emelkedés!!
( Ezen kívül még három gyógyszert szedek, ami nem javallt romlott vesefunkciók megléte esetén: ASA-protect és bisoprolol, valamint Roxera....)
Esküszöm, holnapután sűrű elnézés kérések közepette ezt megemlítem neki, ugyanis nem emlékszem arra, hogy olyan nagyon megkérdezték volna, hogy milyen gyógyszereket szedek...Persze hozzá fogom tenni, hogy gyógyszerész diplomám sincs. :))