Én azt tudom elképzelni -már amennyiben a kekcuális dolgokat érintő lentebb bizonyított hiányos tudásomból kitelik :-D -, hogy Antónia inkább olyan kitartott nő volt, akik két-három-négy gazdagabb úr patronált. Mondjuk összedobták neki a zsét a lakásra, kaptak kulcsot, és mindenki egy fix napot kapott cserébe, amikor a befektetése gyümölcseit élvezhette.
Mondjuk ez némileg ellentmond annak az infónak, hogy Kutya azt mondja, sokan járnak hozzá.... de ha nagyon megengedőek vagyunk, akkor mondjuk öt középkorú faszit látni mindig feljárkálni egy szép, fiatal nőhöz akár generálhat is ilyesféle megállapítást (egyébként is tudjuk, hogy Kutyának azért volt sok a menyniség és kurva a kurva, mert ő kimaradt)
Mondjuk ebbe az elképzelésbe valóban nem fér bele a Ferinek szóló ajánlata, egyrészt valahogy nekem nem egy kategória Antóniával, de leginkább üvölt róla a proliság (nem abban az értelemben, hogy melós, hanem hogy egyszerű a gyerek), az is látszik, hogy hatodik szponzornak tuti nem lenne jó, mert pénze az nincs, azt meg hogy egy ilyen csajszi így keressen magának szerelmet/hobby dugást, kizártnak tartom...