Subaruwrxsti Creative Commons License 2014.11.29 0 0 62943

Szia Szaki! Ez ilyen formában engem nem illet meg - felelősséggel is jár :)) -, téged és jópár másik személyt a fórumban viszont igen, de köszönöm a megtiszteltetést! Elnézést a kis kitérőért...! :)

 

Tehát legjobb tudomásom szerint a 09-es kód volt feltüntetve, és Harsányi Peti kollégával nem is gondoltunk erre amit írtál, amikor ő segített szét és össze, helyre rakni a hátsóagyat. 

Ez egy olyan helyzet, olyan információ, amire valóban mondhatom, hogy mindig tanul valami újat az ember. Talán rajtam kívül is egy páran - köszönöm! Ha nem is most, de ki tudja, évekkel később is lehetséges hogy valaki pont ilyen témában szeretne választ találni. Akár csak a kis 09-es jelölésre... azért ahhoz képest hogy milyen/mennyi információ állt rendelkezésre a téma megnyitásakor, erre szerintem nem gondolt senki. Nagy cipőben jár már ez a "fanatikusság" és szeretet, ami a veterán kerékpárokat övezi. 

 

Furcsa, hogy 1909-es konstrukciót használtak egy 1934-es agyban. 25 év alatt nem találtak kedvezőbb lehetőséget ha jól értem. Ez mai szemmel nézve is bámulatos lenne. 

 

 

szlaci01 kolléga! Nagyon szép darabok, gratulálok! Külön tetszik a háttérben a doboz stílusa, kopottsága, múzeumi darab lehetne az egész pakk dobozostul. :)

Előzmény: pazolta (62935)