Pumpók Creative Commons License 2014.11.24 0 0 5379

Sziasztok!

Én csak szeretném veletek megosztani a pozitív tapasztalataimat egy olyan csodás dologról amire szerintem minden háztartásnak szüksége lenne!

Mi mindig is odafigyeltünk arra, hogy egészségesen táplálkozzunk, bio ételeket fogyasszunk, tisztított vizet igyunk.. stb.  De nagyon sokat fájt a fejem, szinte nem volt olyan hét, hogy ne fájt volna. Állandóan vettem a fájdalomcsillapítókat, már csak, ha úgy éreztem, hogy fájni fog,de még nem fájt, már vettem be a gyógyszert (persze orvosnál is voltam, de ők se tudtak mit mondani).  Aztán a víztisztítóm éves karbantartása során, szóba került, hogy milyen fejfájós vagyok és, hogy már úgy unom, hogy így mérgezem magam, de egyszerűen nem tudom elviselni a fájdalmat, mikor a szervizes a kezembe nyomott egy szóróanyagot a hidrogénes vízről! Utána érdeklődtem, és úgy voltam vele, egy próbát megér, ha a fejfájásom, nem is mulasztja el teljesen, antioxidánsra mindig szüksége van a szervezetünknek.

Megvettem, és azóta mint akit kicseréltek! Kevesebbet kávézom, tele vagyok energiával, és fejfájásom is egyre kevesebbszer van, egyszerűen könnyen kelek fel reggelente, és családom is így van vele! Én csak ajánlani tudom, mindenféle vitamin, meg gyógyszerek helyett, mert benne van minden! http://lourdes.hu/index.php

 

Szép napot nektek!