Én gyerekkoromban a rollert irigyeltem nagyon a szerencsésebb óvodista társaimtól.
Sőt, volt olyan, akinek teljesen deluxe rollere volt, hátsó fékkel, meg még ülés is volt rajta (vajon minek ülés egy rollerre?)
Aztán már nagyobb voltam, akkor lett Camping kerékpárom, használtan vette apám.
És végül a csúcs: szovjet versenybicikli, 10-fokozatú váltóval, amiből 5 eleve nem működött, mert az első átdobó sosem dobott át semmit:)
Különben nem tudom, nézi-e valaki a Modern család cimű, tényleg első osztályú sorozatot?
Most kezdték el a Comedy Centralon, sajnos újra szinkronizálva, ami roppant zavaró.
Hát éppen az első évadban van egy rész, ami a "biciklit veszünk a gyereknek" toposzból mindent kihoz, amit csak lehetséges.
Különben pedig teljesen egyértelmű: minden olyan témában, ami a honfoglalástól a rendszerváltozásig terjed, Béla bácsi, mint egyetlen szemtanú az illetékes.
Az utána következő időszakról csak azért nem szakért, mert már nem érdekli a politika.
Volt a Katonának egy nagyon erős darabja "A mi osztályunk".
Lengyel téma, de 70 év távlatából is megrázó.
Bélát vajon akkor sem érdekelte volna a politika, ha a tanitványai felére származási alapon rágyújtják a fészert?
(A fenébe, elromlott a notebookomban a billentyűzet és bár rendeltem egy újat 10 egész dollárért és egy hét alatt az USA-ból ide is ért, de elfelejtettem magyar fóliát venni, úgyhogy most csak nyomozom az ékezetes betűket és nagyon úgy tűnik, "hosszú i már nem is lesz:)