cirrocumulus Creative Commons License 2014.11.13 0 0 5902

2014.11.01.: itt van egy portugál nyelvű lemezértékelés a Marsbéli krónikák II-ről!

 

SOLARIS - "Marsbéli Krónikák II (Martian Chronicles II)" - 2014

 

Nyers webfordítással:

 

"A már említett korábbi felülvizsgálat, csak postai úton, elvesztette a hozzám való kegyelme és csak valami valóban érdemes húzzál ki a száműzetés és bevallom, én mindig ujjongott, hogy ez megtörténjen.

 

Hála Istennek, hogy végül megtörtént munkája révén az egyik progresszív rock banda, amit leginkább csodálok "Solaris".

 

Készült egy szép folytatást "The Martian Chronicles", eredeti címe a "Marsbéli Krónikák II" teljes huszonegyedik században, minden kifinomultság és pompás, hogy a magyar rock mindig szállít.

 

Ne feledd, "Marsbéli Krónikák" indult a Solaris 1984, és mi maradt lenyűgözte a világot a progresszív rock, amely már figyelembe ezúttal a zene a múlt, hiszen már elnyelte a sok zenei mozgások utas .

 

A zene hív fel ez a banda még a nevében és az ilyen kezdeményezéseket, a progresszív rock olyan él ma, mint volt fénykorában a hetvenes években, többek között befolyásolják más zenei mozgások.

 

Harminc évvel később, gyakorlatilag ugyanaz a felállás, és néhány különleges vendég, Solaris visszatért, miután szembe a legnagyobb kihívással, és bátran, hogy egy méltó folytatást egy ilyen összetett és kifinomult darab, mint "Marsbéli Krónikák".

 

Ez a folyamatosság egyenértékű visszatérni a múltba, hallgatni ezt a zenét, vagyis nincs benne az az "molyirtó" a levegőben, mert szokás szerint a Solaris zene, mi uralkodik a zenei ellátás, amely bonyolult telkek kezdve csatlakozott egymással, ami abszolút területi forgatókönyvek elkerülhetetlenül vezet minket egy zenei utazás.

 

Azok számára, akik már ismerik az Solaris, semmiféle információval a performatív minőségét zenészek és az eső a nedves, de nem tudok menekülni nekem a jogot, hogy dicsérjem ismét ezek a zenészek, mert az idő hagytunk ott a legnagyobb virtuózok, mint voltak a múltban.

 

Kollár Attila, A mester fuvola, kezeli, mint a Rick Wakeman volt, azon kívül Moog "pet", több, mint, hogy beszéljen, amikor akcióban, mint ahogyan Attila és a fuvola.

 

Róbert Erdész továbbra fényes előtt a billentyűzeteket, ugyanazzal a nyugalmat és magabiztosságot, adagol bizonyos intervenciók varrás a többi eszköz a tolóerőt a zenét.

Csaba Bogdan egy másik zenész abban az időben volt kedvező őt és gitár olyan éles, mint a kard szamuráj, azok éles és hegyes erős ütéseket, jöjjön ki a húrok időnként, ha soloing.

 

Compounding a konyha zenekar, László Gömör, Attila Seres, Ferenc Raus, csak adja meg a szükséges támogatást és struktúra megalakult a gerincét a banda, hogy a dolgok nagyon egyszerűen kell végezni, mivel a zenei minőséget, hogy mindenki csatlakozott.

 

Mint Pink Floyd élvezi néhány régi felvételeket a régóta várt album "Endless River", a Solaris is használják ugyanazt a trükköt, mint István Cziglán és Tamás Pócs konfigurálva a hitelek, mint "archívum nyilvántartása", ami nem jelent problémát néhány, mert nem veszélyezteti a minőségi munka.

 

 

Számos zenész felkérték, hogy vegyenek részt ebben a vizsgálatban, és köztük van, Tamás Erdész, Balázs Szendőfi, Péter Gerendás, Ferenc Muck, Zuzsa Ulmann, Edina Mókus Szirtes és Tünde Krasznai, Felosztása az ének, hegedű, szaxofon, basszusgitár, gitár, hogy kiegészítse a leadott zenészek.

 

Végül, de nem számíthat a "Marsbéli Krónikák II", hogy őrült szintetizátor eső, mivel az első akkordok már jelen voltak, de akkor számíthat a zenei és űrutazás elképzelni mentális tájak eredő egyensúlyt a zenei érettségét a zenekar bölcsen igazítani a folytatása a "marsi Chronicles" a mai napig.

 

Recomendadissimo !!!!"

 


Szívmelengető látvány ezen az oldalon a lista elején ebben a társaságban az új SOLARIS lemez :o)))