Order of Hermes Creative Commons License 2014.11.12 0 0 58938

Ket eset lehetseges.

 

1. Ugy vagy palyakezdo 33 eves, hogy meg semmi szakmai multad nincs. Adja magat a kerdes, mit csinaltal 10-15 evig? Ha semmit, akkor nem vagy ambiciozus, lusta vagy, a szuleiden logsz. Bukta.

 

2. Ugy vagy palyakezdo, hogy mar van valami szakmai multad egy masik szektorban. Ott elertel valamit, megbecsulest, kicsit magasabb fizetest stb. Miert lepnel innen vissza a nullara, egyaltalan hogy viselned, ha vissza kellene lepned a nullara? Mi a garancia arra, hogy megelegedsz az alacsonyabb palyakezdo fizetessel, es nem kezdesz 3 honap utan mas allast nezegetni. Hogy reagalod le, hogy nalad joval fiatalabb emberek is joval tapasztaltabbak nalad, alkalmasint osztjak neked az eszt. Mi can ha frusztralni fog? Egy palyakezdotol abszolut rugalmassagot, betabithatosagot varunk el - mi van ha neked mar vannak berogzodeseid, amiket egy profinak siman elneznenk, de te ugye nem vagy az...

 

Ezek olyan kockazatok, amiket egy munkaado nem szivesen vallal, foleg, ha kozben ott all a kapu elott egy rakat huszoneves.