allaid Creative Commons License 2014.11.11 0 0 2128

Mi lenne semmi érdekes.

Hitler kb akkor halt volna meg mint így Sztálin (akkor ugyebár az lett öngyilkos a bunkerben.,...?) ha mégse el lett volna az intézve, hogy de igen....

aztán lett volna kubai atomválság (biztos, hogy ott, a németek is bejáratosak voltak Kubába, nem szocialista, hanem nemzeti szocialista lett volna ...és? )

...aztán a német Hruscsov a leszereléssel ...majd nyugdíjazással (.-...amúgy már Hitler is kezdeményezett olyasmit, hogy a világ kezdje leszerelni a haderejét) 

.... a brezsnyevi pangás után ott is kiderülgetnek, hogy voltak állítólag krematóriumok...mi is volt a munkatáborokban...? ... számolgatás, hányan be hányan ki...hol a különbözet ? ...stb..... és végül Gorbacsov német kiadása mit alakít meg? ...na mit? ... hát mi mást mint európai úniót. ((((-:

 

A háborúk kimenetele nem lényeges, Napoleon megveretése se állítota meg csak lassította a francia birodalom felépülését. A német hegemóniára törést európában se lehetett azzal megállítani, hogy Berlinben kitűznek valamilyen zászlót valahová.... ment az tovább a maga útján.
Ezek csak színezik a törikönyveket, a 20 század az olaj alapú technológia elterjedéséről szólt.