Kedves Chrys
Bemásolom sokadszor mert kérdezted várom a válaszod! ( ne 5 hozzászólást írj helyette hogy eltüntesd! )
Ezer nepper inkább mint egy ÁÁÁ = Álnok Álantas Áutókerskedés :)
Előzmény: 35c14hajcsár (1054)
35c14hajcsár 2 napja
1054
SZÓVAL AKKOR BEMÁSOLOM A TÖRTÉNETEM.........SAJNA EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL EBBŐL HOGY OLVASTAD, MERT ÉN ÍRTAM LE HOGY BEMENTEM PISILNIA WC-BE ÉS HÁNYNOM KELLETT UTÁNA.....NÁLUNK A POTTYANTÓS IS TISZTÁBB, DE TE EZT PRÓBÁLTAD CÁFOLNI, ENNYIT RÓLAD ÉS A NAGY SZÓLAMOKRÓL!
LEÍROM MÉG EGYSZER VAGYIS BEMÁSOLOM........
35c14hajcsár 2014.10.15
1015
8 órát ma....... nem tudsz elmenni sehova normálisan, se víz se tiszta WC nem foglakozik veled nyomást gyakorol rád.
Vidd fel költségei vannak, de nem fogad.
Aztán elmondja megveszi a megjelölt áron ha nincs vele semmi baj, lejön megnézni aztán már azt kéri vidd fel Fótra.
Ez csalás BTk szerint simán mert úgy tesz mintha meg akarná venni de nem .... csak játszik veled
Szerinted véletlen ez a sok negatív hozzászólás?
20 ból 20 an mentek el előlem, 5-öt kellett volna még kivárni!
Le se szarnak ott senkit, sima nyomásgyakorlás, mire odaérsz megteszel nekik mindent vagy előtte elmész onnan! Ez egy előszűrés gusztustalan módon.
35c14hajcsár 2014.10.15
1010
ÁLLATI ÁTB*SZÁS ÁLLANDÓAN Ez az ÁÁÁ Autó
El szerettem volna adni egy autót........2010 es elsőgazdás szervizkönyves autó meghirdettem. Telefonálnak, hogy megveszik, másnap jönnek megnézni, aztán újra hívna vigyem el FÓTRA ( SOHA SENKI NE VIGYE ODA HOZZÁJUK!!!! ) Újabb SMS-ek jönnek, megveszik kp fizetnek. Elviszem 200 kilométer a távolság, 10 órától 16 óráig váratnak, majd mondják még 2,5 óra mert ma sok autót hoztak. Embert nem látni viszont aki bemegy általában szitkozódva nagy gázzal távozik és ez jelent valamit. 17 óra......semmi......18 óra semmi......várjunk még??? Ott vagyunk a családdal, de csak a megaláztatásban van részünk, se víz se pisi, gyerek bőg.....elege van neki is mint a bepalizott ügyfeleknek. Hazamegyünk hát meg sem nézték az autót 8 óa várakozás után mert túl sokan voltak. Kihasználják az embereket, váratják feleslegesen, lelkileg kész mindenki mikorra szíveskednek esetleg velük foglalkozni! SOSE vegyél tőlük semmit és ne menj hozzájuk eladni! Menjenek haza a p*csába saját honfitársaikat húzzák fel idegekkel és húzzák le pénzzel! SOHA SOHA SOHA AAA AUTÓ! MOCSKOS SZEMETEK! FOGYASZTÓ VÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT ENNÉL MOCSKOSABB KERESKEDÉSSEL NEM TALÁLKOZTAM! JA ÉS NEM NEPPER VAGY AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK CSUPÁN KINŐTTÜK AZ AUTÓNKAT, ÉS EL SZERETTÜK VOLNA ADNI? DE BECSAPTAK? MINT MININDKIT!