Törölt nick Creative Commons License 2014.11.06 0 0 80619

A freemail már a kezdetekkor is hasonló hibákat tudott produkálni. Én 1-2 hónapig kínlódtam vele, mire rájöttem, hogy nem a másik fél nem mond igazat az elküldött levélről, hanem a freemail szar.

 

Az outlöttyel párosítva nem csodálkozom, hogy ilyen hibákat tapasztalsz. Minden levelezőhöz lehet külső levelező programot telepíteni, én jó sokáig, még a betárcsászós modemes időszakban használtam a pegasust, mert akkor el tudtam olvasni a levelet anélkül is, hogy betárcsáztam volna a netre. De miután már állandóan rajta lógok, teljesen feleslegessé vállt ez a funkció is, csak plusz nyűg volt már, nem volt spam szűrés sem. Átváltottam a gmail-ra, ott van nagyon jó spam szűrés, ugyanúgy tudom csoportosítani a leveleket a webes levelezőjében, nem kell telepítenem külön levelező programot sem, szóval sokkal egyszerűbb lett az élet a betárcsázós korszak végével. 

 

A melóhelyen kénytelen vagyok használni a céges levelezésre még ma is az outlöttyöt a belső hálós levelezésre, ott ez előírás, mást nem is tudnánk használni ha akarnánk sem. Még a zárt belső céges hálózaton is tud igen érdekes dolgokat produkálni az outlötty, eltévednek a levelek, több címre kerül elküldésre mint amit bejelöltem, későn kapom meg a levelet, stb...

 

Túl kell lépni ezeken a nagyon rég használt programokon, már semmiféle fejlesztés nem folyik ebbe az irányba, a gmail használatával tényleg egyszerűbb lett az élet, akár a cégnél akár otthon megnézem a saját leveleimet, mindig ugyanazt a formátumot látom, nincs vele semmi probléma. Tudom, nehéz átállni, pedig csak egy körlevelet kell küldeni minden ismerősnek, hogy mától ez az új levélcímed. 

Előzmény: Erzsébeti (80605)