ghepard Creative Commons License 2014.10.30 0 0 548

OK. Abban a kövesben nincs nagy veszély, legfejjebb nem leszel elég közel. Azt a műsort én is láttam, elég hatalmas légáramot produkált valamilyen repülőmotor és csak valami 100km feletti szél billentette csak ki annyira, hogy le kellett lépnie. Na meg egy másik részben mutattak egy fickót, aki szintén valami magas szakadék felett (nem tudom, hogy nem az is a Grand Canyonban) ment át kötélen, de úgy, hogy a szemei be voltak takarva és még úgy emlékszem, hogy be se volt biztosítva. Igen, az ember hihetetlen dolgokra képes sok sok gyakorlás után - ezek az emberek rengeteget edzenek, másképp nem menne nekik - szinte ez az életük.

 

A gerely a legnehezebb és a legösszetettebb a 4 (súlylökés, kalapácsvetés, diszkoszvetés, gerely) dobószám közül. A többiben nagyobb hangsúly van az erőn, de a gerelynél nagyon oda kell figyelni az irányra, szögre, szélre és a nyers erő nem annyira számít. Inkább a gyorsaság és a rugalmasság.

 

Hát én inkább maradnék a fórumnál, meg az írott szavaknál. Így értem a szöveget. Mivel gyakorlatilag nem hallok, az idegen ember olyan számomra, mint az idegen nyelv - azt meg kellene tanulnom, hogy lássam mit mondasz, elsőre nem igen megy. Minden ember egy kicsit másképp beszél. Ismerőseimet már megtanultam olvasni szájról úgy ahogy....... Igen, ha látod, akkor egyszerűbb, de fog az menni anélkül is.......

Előzmény: Jesurun under Lyme (547)