ghepard Creative Commons License 2014.10.30 0 0 546

Hát igen, de legalább így csak a gyulladás helyén lévő cuccok (bacik vírusok, salakanyagok stb) fordulnak fel teljesen. Ha sebészkéssel mennek oda, akkor az odáig vezető szöveteket is szét kell roncsolni. Ott már amúgy is nagyobb a nyomás, ha még ráteszünk, akkor megrepednek a hajszálerek és így sok oxigén is oda kerül a vérrel, amit nem nagyon kedvelnek a picik.

 

Hát akkor mit mondjak én, aki már 35 éve halogatja az orvoshozmenést. Ha ügyes leszel és gyakorolsz egy kicsit egypár dolgot és figyelsz, akkor magad is rájöhetsz.

 

Én arra tippelek, hogy Te vagy gyengébb. De ezt szépen orvosolhatnád, csak rajtad múlik, hogy belekezdesz valamibe, ami szerinted hatásos lehet. Minden amit csinálsz, hat rád minden pillanatban - már csak azt kell(ene) megtalálni, ami jó irányba tolja el a dolgokat a testedben és eszerint élni a napjaidat. Én például mindennap megeszek 2 kisebb hagymát - megpucolom, felvágom és kanalazom a számba, tehát kb 3-4 centire van a szemeimtől és semmi probléma. Lehet az évek során teljesen megszoktam. Például, ha napos időben felnézel az égre egy nagy fehér felhőre, akkor attól is rendesen bekönnyeznél. De megtaníthatod a szemeidet, hogy alkalmazkodjanak ehhez is. Meg sok mindent meg lahat tanulni.....

Előzmény: lovevintage (545)