p_i_m_p
2014.10.28
|
|
0 0
134690
|
Köszönöm, ezeken túl vagyok. Az EGR kiiktatáskor ki lett takarítva a szívósor, egyszer ledobta az intecoolerről a csövet, akkor az egész töltőrendszer normálisan meg lett csinálva. A légtömegmérő egy érdekes dolog. Meghalt benne, épp nagyon hóvége volt, vettem bele egy kínait. Ment mint a mérgezett egér, de iszonyatosan kormolt, valamint sebességfokozat és fordulatszám függvényében (3-4500, 4-3500, 5-2700) hibakódot adott, és letiltott. Aztán jött a hó eleje, vettem egy boscht, ezzel semmi korom, de a teljesítmény is elég gyári... Ami még érdekes, hogy az EGR hiányától sem érzek túl nagy változást, azon kívül, hogy nagyon lassan melegszik a motor. Talán annyi, hogy eddig negyed gázig semmit nem csinált, és utána indult meg, most amennyire nyomom, annyira megy. De igazából csak az mászik az agyamra, hogy ha tempósabban akarok felhajtani pl egy sima országútra, mert sokan jönnek, akkor nagyon el kell találni a fordulatot, mert 1500 alatt reumás teknős, 1800 fölött meg kapar. Az 1500 alatti tartományt szeretném csak erősíteni, hogy egy sima lámpánál elindulásnál ne tartsam fel a sort. A többivel elvagyok, nem élményautónak vettem, az egyetlen igazi élmény a fogyasztásmérő benne :D Akkor megúszom egy chiptuninggal, ennek örülök. Köszönöm nektek a segítséget! |
Előzmény: no_holy_shit (134688)
|
|